Automate your Marketing
with Womplify




 
Layman Garderner - Let's Talk About Plants/Flowers/Bugs In The Garden

By: Layman Garderner

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Nov-2011 03:40 Email | Share | | Bookmark
Bunga Lama Retro

 
 
 
View all 5 photos...
Rasa2 mcm ni pokok bunga yang tumbuh dalam semak zaman dulu2...


Tuesday, 9-Aug-2011 08:25 Email | Share | | Bookmark
Renovation

 

Minta maaf lah, fotopages sudah terabai, jgn jengok lagi lah... nanti suatu masa, bila mood mari balik, maybe beberapa bulan, tahun kemudian iols akan bagitau. Sementara tu, iols akan tetap akan jengok uols...


Thursday, 30-Jun-2011 01:21 Email | Share | | Bookmark
Hutan Simpan TAR

 
 
 
View all 6 photos...


These people kan... mereke feed the wild animals, monkeys & boars, semua sudah keluar dari hutan simpan Taman TAR tempat track weols jogging, pun sudah penoh ngan bystanders melihat some people feding. Takut lah dah iols nak jog sini......


Wednesday, 29-Jun-2011 01:11 Email | Share | | Bookmark
Garden Terabai Anjing Bersarang

 
 
 
View all 5 photos...
Wah... sungguh laju masa terbang, 3 minggu x update, ishk ishk ishk... Harus sudah terabai sakan garden. Usahkan weeds, anjing pun harus bersarang.



Remember tempat yang iols selalu buang dahan2 pokok yang ditebas, di longgokkan lah di luar garden sikit. Tidak diambil oleh pihak majlis, sedar2 sudah ada penghuni. Sarang anjing yang terjelir2 berteduh, kesian pulak nak halau... Aduhai...


Tuesday, 7-Jun-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
Weed Flower

 
 
 
View all 5 photos...


Memang patut lah rupa mcm ni weed flower kan... Dull green je.. Masuk kumpulan 'Bunga Rumput DiJalanan', xde siapa yang pandang.. Kesian... kesian...(lirik lagu)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net